Frontago Oy

Vantaalainen rakennussuunnittelun ja -projektijohtamisen huippuosaaja Frontago kehitti prosessejaan LeanMe -ajattelun avulla.

Työskentely käynnistyi käymällä johtoryhmän kanssa läpi kaikki yrityksen keskeiset toimintaprosessit sekä laatimalla niistä LeanME -prosessikartat. Näillä tunnistettiin tarkasti yrityksen käytäntöjen nykytila. “Meidät yllätti se, että kukin johtoryhmästämme oli tehnyt kunkin prosessit hieman omalla tavallaan” kertoo Frontago Oy:n toimitusjohtaja Juha Hartikka.

“Lisäksi huomasimme, että emme itsekään olleet koskaan yhdessä käyneet läpi näitä tärkeitä asioita ja olimme erityisen tyytyväisiä myös siihen, että keskityimme aktiivisesti kehittämiseen arkisen aherruksen lomassa. Prosessikuvaukset läpikäymällä yhtenäistimme toimintaamme ja uskon, että tämä paransi oleellisesti prosessiemme toteutuksen vakautta ja projektiemme läpiviennin varmuutta”, hän jatkaa.

Harri Mähösen toimintatapa teki meihin vaikutuksen. Yhteistyö hänen kanssaan oli välitöntä ja saimme runsaasti vinkkejä toimintamme parantamiseen. Olimme tyytyväisiä konsultointiin ja voin lämpimästi suositella Harrin palveluja myös muille PK-yrittäjille, kertoo Hartikka.