Polkuautotehdas

Polkuautotehdas – Leanin askeleet 2pv

KOE LEANIN HYÖDYT KÄYTÄNNÖSSÄ!

Polkuautotehdas on Toyotalla kehitetty tehdassimulaatio, jossa opitaan itse tekemällä Leanin hyödyt käytännössä.

Valmennuksessa osallistujat viettävät kaksi päivää rakentaen liukuhihnalla polkuautoja. Työskentelemällä tavallisesta poikkeavassa, puolueettomassa ympäristössä ja tavallisesta poikkeavissa tehtävissä osallistujat pääsevät normaalia enemmän vaikuttamaan siihen, mitä ympärillä tapahtuu. Tämä auttaa ymmärtämään Leanin tärkeimpien ajatusten merkityksen konkreettisella tasolla.

Polkuautotehtaalla osallistujat kohtaavat samoja ongelmia, joita esiintyy heidän yritystensä toiminnassa. Valmennuksen aikana näitä ongelmia sanallistetaan ja niille etsitään syitä ja ratkaisuja. Tämä antaa välineitä yrityksen ongelmien ratkaisemiseen sekä edistää Lean-ajattelua. Valmennuksen tavoitteena on auttaa osallistujia ymmärtämään, miten yksinkertaisia ratkaisut arjen ongelmiin ovatkaan ja helpottaa näiden ratkaisujen siirtämistä käytäntöön. Tämä parantaa työn sujuvuutta ja yrityksen tuottavuutta.

Valmennus sopii eri toimialojen yrityksille, myös palvelualojen toimijoille. Järjestämme valmennuksia ympäri Suomea siellä, missä niitä tarvitaan.

Valmennuksen hinta on 690 € alv 0% per henkilö.

Harjoitus sopii eri toimialojen yrityksille, myös palvelualalla toimiville.

Valmennuksiimme osallistunut jo yli 4000 tyytyväistä osallistujaa!

Voimmeko olla avuksi?

“Polkuautotehdasvalmennus on ollut erinomainen keino yhdistää tuotantojärjestelmiin liittyvää teoriaa käytäntöön ja kouluttaa suuri joukko ponsselaisia aiheeseen kiinnostavalla ja käytännönläheisellä tavalla. Valmennus on menetelmänä erittäin tehokas ja tuloksekas.”

Ponsse-logo
Juho Nummela
toimitusjohtajatoimitusjohtaja, Ponsse Oyj

Heräsikö kysyttävää?