Polkuautotehdas – leanin askeleet 2 pv 

Vaasa 21.-22.5.2024

Valmennuksen kuvaus

KOE LEANIN HYÖDYT KÄYTÄNNÖSSÄ!

Valmennukseen mahtuu yhteensä max 16 henkilöä. Hinta 690 € (alv0) per hlö (sisältää lounaan ja kahvitarjoilut molempina päivinä).

Kyseessä on Toyotalla kehitetty tehdassimulaatio, jossa opitaan itse tekemällä Leanin hyödyt käytännössä. Olet oikeasti töissä ”autotehtaan” tuotantolinjalla, jossa törmäät työtä haittaaviin ja edistäviin asioihin. Valmennus on erittäin konkreettinen ja kokonaisvaltainen kokemus!

Valmennuksen aikana opit kehittämään työtäsi sujuvammaksi ja varmemmaksi. Kaksi päivää polkuautotehtaalla avaa silmäsi siihen, miten yksinkertaisia toimivat kehittämistoimenpiteet loppujen lopuksi ovat. Lopputulos on uskomaton!

Harjoitus sopii eri toimialojen yrityksille, myös palvelualalla toimiville.

Valmennuksiimme osallistunut jo yli 4000 tyytyväistä osallistujaa!

 

 

Ilmoittautumiset: Harri Mähönen, p. 040 553 7351 tai harri.mahonen@leanme.fi

Olen kiinnostunut

Jätä sähköpostiosoitteesi, niin pidämme sinut ajan tasalla valmennuksen toteutumisesta tietosuojaselosteemme mukaisesti. Sähköpostiosoitteesi antaminen ei sido sinua mihinkään.

    Voimmeko olla avuksi?

    “Polkuautotehdasvalmennus on ollut erinomainen keino yhdistää tuotantojärjestelmiin liittyvää teoriaa käytäntöön ja kouluttaa suuri joukko ponsselaisia aiheeseen kiinnostavalla ja käytännönläheisellä tavalla. Valmennus on menetelmänä erittäin tehokas ja tuloksekas.”

    Ponsse-logo
    Juho Nummela
    toimitusjohtajatoimitusjohtaja, Ponsse Oyj