Tilaa valmennus

Polkuautotehdas

Valmennuksen kuvaus

Lean käytännön perusteet -valmennuksessa rakennetaan sujuva prosessi, jossa konkreettisesti vähennetään turhaa, poistetaan hukkaa ja pienennetään vaihtelua.

Harjoitus tapahtuu 6-8 tuotantosolun muodostamassa polkuautotehtaassa. Harjoitus muodostaa osallistujille oivalluttavan kokemuksen siitä, millaisilla kehitystoimenpiteillä saadaan aitoa kehitystä aikaiseksi ja mihin tehdyt parannukset käytännössä johtavat.

Valmennuksen tuloksena kasvaa ymmärrys siitä, miten pienet askeleet johtavat suuriin muutoksiin, tulee omakohtainen kokemus imuohjautuvasta, kehittyvästä prosessista, sekä saat välineet aloittaa tai syventää Lean –kehitystyötä omissa prosesseissa. Harjoitus sopii kaikkien toimialojen yrityksille, myös palvelualalla toimiville.

Lean käytännön perusteet -valmennuksen kestoaika on 2 pv (peräkkäiset). Erilaisiin kohdistettuihin tarpeisiin räätälöimme eri kestoisia ja sisältöisiä ratkaisuja.

Voimmeko olla avuksi?

“Polkuautotehdasvalmennus on ollut erinomainen keino yhdistää tuotantojärjestelmiin liittyvää teoriaa käytäntöön ja kouluttaa suuri joukko ponsselaisia aiheeseen kiinnostavalla ja käytännönläheisellä tavalla. Valmennus on menetelmänä erittäin tehokas ja tuloksekas.”

Ponsse-logo
Juho Nummela
toimitusjohtajatoimitusjohtaja, Ponsse Oyj